Бареков: Не заслужаваме да се наричаме "българи" - 24novini.bg

Бареков: Не заслужаваме да се наричаме "българи"

Николай Бареков, бивш евродепутат и ТВ водещ/ Архив Николай Бареков, бивш евродепутат и ТВ водещ/ Архив
05.10.2019 | 22:20
(0 гласа)

"Държава на абсурдите, профанските медии и профанската публика. Това написа във Фейсбук бившият избраник на народа, бивш евродепутат и ТВ водещ Николай Бареков за политическата ситуация в страната.

 

 

Публикуваме поста му без редакторска намеса.

"Само тук политик обвинява от първо лице в зависимост от хомосексуализъм по държавната телевизия своя коалиционен партньор - изявен хомофоб и расист, и вместо да започне разследване на пиар продукта “Джамбазки” и неговите потайни зависимости от държавната БНТ, която ние издържаме, следва отвращение и забрана на Волен Сидеров от СЕМ, Кошлуков и гнусливите платени медии и тъпата публика".

"Само тук медия пуска брутални порно снимки на изнудваната от години жена на кандидат за кмет и вместо да са спокойни, че бъдещият кмет вече няма зависимости от тъмното минало на жена си -

профаните заклеймяват медията, която го е отървала.

Държава, в която 99% от медиите са зависими от парите на властта и олигархията и манипулират оскъдната оскотяла публика, която се интересува от избори само, за да продаде гласа си за 50-100 лева", допълва още той.

По думите му Бългрия е "държава, в която срещу пари съдът пуска убиец на свобода без да е излежал присъдата си, а вместо да се бунтуваме срещу корупцията в правосъдието, “морализатори” се опитват да манипулират, че убиецът е невинен и всъщност убитият 20 годишен младеж е виновен, че някой го е заклал с 30 сантиметров военен нож в центъра на столицата".

Бареков завършва поста си със заключението:

"Публиката си заслужава профаните, които я управляват,

а всички заедно не заслужаваме да се наричаме “българи”, защото посрамихме името си с тези фалшиви политици и лумпени начело".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...