Студенти: Фандъкова се изниза от дебата. Не й се чака тролей - 24novini.bg

Студенти: Фандъкова се изниза от дебата. Не й се чака тролей

Кандидат-кметовете Мая Манолова, Ангел Джамбазки, Борис Бонев и Борислав Игнатов ще отговарят на въпросите на студенти. Кандидат-кметовете Мая Манолова, Ангел Джамбазки, Борис Бонев и Борислав Игнатов ще отговарят на въпросите на студенти. Фейсбук
05.10.2019 | 12:28
(1 глас)

Йорданка Фандъкова се изниза от дебата със студенти в Софийския университет днес, защото не й се чака Тролей №7, който в събота е на големи интервали.

 

 

Това е сред водещите коментари под събитието във Фейсбук днес, което е по повод Дебати на студенти с кандидатите за кмет на София.

В дискусията участие ще вземат независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, кандидатът на Демократична България арх. Борислав Игнатов, кандидатът на "Спаси София" Борис Бонев и кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки. С

толичният кмет Йорданка Фандъкова обаче, която се кандидатира за четвърти път на местни избори, няма да участва в дебата. 

Вместо Фандъкова, на въпросите към нея от нейно име ще участва Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет. 

Кандидат-кметовете ще отговарят на въпросите на студентите, които са свързани с бъдещето на София и на младите хора в нея. 

Инициативата е на Студентските съвети при Софийски университет, УНСС, ВУТП, НМА, УАСГ, ВСУ,  Студентски клуб на политолога към СУ, САИМО, ЕГО Политико, Клуб Дебати УНСС. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...