„Атака“: Не лъжете, че има „Обединени патриоти“ - 24novini.bg

„Атака“: Не лъжете, че има „Обединени патриоти“

Павел Шопов от "Атака" е категоричен, че няма ПГ на "Обединени патриоти", след като "Атака" не са вътре. Павел Шопов от "Атака" е категоричен, че няма ПГ на "Обединени патриоти", след като "Атака" не са вътре. Архив
Толя Стоянова 02.10.2019 | 14:36
(0 гласа)

„Не спекулирайте и не лъжете обществото, че има парламентарна група "Обединени патриоти". Такава сила няма в 44-то Народното събрание от всякаква юридическа глeдна точка, съобразно всякакъв правилник, съгласно чл. 16 от коалиционното споразумение“, заяви Шопов в началото на днешното пленарно заседание, след като беше гласувана програмата за работа през седмицата.

 

 

Шопов допълни, че са изпратени две писма, аргументирани, по всички правила до ръководството на НС да се произнесе по въпроса, че парламентарната група на патриотите вече не съществува, след като "Атака" бяха отстранени от нея.

„Отговор до този момент все още няма. Продължава лъжата, затова че тази парламентарна група има свои представители в комисии, в ръководството на НС, някои хора участваха в председателския съвет“, прибави той.

„Нека най-после да се изясни проблемът, който сме поставили", обърна се той към ръководството на парламента.

„Искаме обяснение по въпроса, ние сме аргументирали и искаме поне обяснение“, завърши Павел Шопов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...