Иванчева извика медиите, но не дойде. Натровила се с храна - 24novini.bg

Иванчева извика медиите, но не дойде. Натровила се с храна

Десислава Иванчева извикала медиите, но не се появила заради хранително натравяне. Десислава Иванчева извикала медиите, но не се появила заради хранително натравяне. Фейсбук на Десислава Иванчева
12.09.2019 | 19:20
(0 гласа)

Бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, която се кандидатира за кмет на София, днес организира пресконференция в БТА, за който обяви в официалната си Фейсбук страница, но не се появи на него. По-късно стана ясно, че е отсъствала заради хранително отравяне.

 

 

На брифинга Иванчева трябваше да представи приоритетите на предизборната си кампания за София и Младост и да даде информация за обвиненията срещу нея, че чрез протестите срещу Иван Гешев организира държавен преврат.

"Ние - Десислава Иванчева и Биляна Петрова бихме искали да ви поканим на пресконференция: На 12.09.2019г. (четвъртък), от 10:00 часа, в БТА. Бихме искали да ви представим приоритетите си в предизборната ни кампания за София и Младост. Да коментираме с факти, аргументи и доказателства всички скалъпени обвинения, конспирации, които се изливат през последните дни и седмици. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси! Очакваме ви!",

написа Иванчева в обръщение към медиите. 

На място обаче била само заместничката й Биляна Петрова, която се кандидатира за кмет на "Младост". 

По-късно Иванчева заяви пред Фрогнюз, че е получила хранително отравяне и затова не се е появила на брифинга.

Петрова заявила пред медиите, че няма връзка с Иванчева и не знае къде е. Относно обвиненията срещу арестуваната кметица, Петрова заяви, че "това е поредният фарс".

"Повтаря се схемата с ареста, но вместо прокуратурата, включват други лица",

допълни тя. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...