Караянчева: Ще видим кампанията на критиките - 24novini.bg

Караянчева: Ще видим кампанията на критиките

Караянчева смята, че "предстои кампания на критика, с общи приказки и без аргументи". Караянчева смята, че "предстои кампания на критика, с общи приказки и без аргументи". БНТ
12.09.2019 | 10:37
(0 гласа)

"Това ще бъде предизборна кампания на критиките, с общи приказки и без конкретика", заяви председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в сутрешния блок на БНТ относно предстоящата предизборна кампания за местния вот. 

Според Караянчева "не може да се прави кампания с общи приказки и това ще се види в хода на кампанията".

Тя припромни предизборната кампания на изборите за Европейски парламент - 

"през цялата кампания, дори много преди това, имаше много нападки, много черен пиар, скандали, но всичко приключи веднага след 26 май, когато беше изборния ден."

"Участвала съм в много кампании и съм видяла как точно се водят - без аргументи, с нападки и с общи приказки", допълни Караянчева. 

Председателят на парламента заяви, че предстои да се проведе председателски съвет с всички парламентарни групи, да се види колко депутати са кандидати за кметове и да се реши как ще работи Народното събрание преди изборите. 

"Засега се планират две седмици, в които да не работи парламента преди датата на изборите, но предстои да бъде обсъдено", уточни тя. 

Относно кандидатите за кметове в различните градове, които снощи ГЕРБ обяви, Караянчева заяви, че "това са кметове, които са от няколко мандата и са направили много за своите градове".

На въпроса дали резултатите от местните избори могат да разклатят управлението, председателят на парламента категорично заяви, че "Фандъкова ще покаже добър резултат и ГЕРБ ще спечели София". 

"Не трябва да се обвързват изборите за местна власт с управлението на страната. Управлението е стабилно, във възходяща позиция.

Има икономически ръст, ръст на инвестициите, заплатите се променят на всяко тримесечие, безработицата е ниска и това няма общо с местните избори", уточни Караянчева. 

Тя допълни, че "разпада на "Обединени патриоти" не е проблем, защото в разговора с Волен Сидеров те продължват да подкрепят управлението".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...