Получен е сигналът, че Иванчева организира "държавен преврат" (видео) - 24novini.bg

Получен е сигналът, че Иванчева организира "държавен преврат" (видео)

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че сигналът за прерастване на протестите срещу Гешев в бунт срещу правителството, е внесен. 24новини
11.09.2019 | 23:12
(0 гласа)

"Сигналът, че протестите срещу Иван Гешев може да прераснат в бунт срещу правителството, е получен в прокуратурата", заяви главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в Народното събрание във връзка със сигнала на гражданин, че бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева е организирала протестите срещу кандидатурата на Иван Гешев за нов главен прокурор, които след това да прераснат в бунт срещу правителството. 

 

 

"Сигналът е внесен, но все още не съм го прочел. Чака ме на бюрото. Ще го прочета в момента, в който се върна",

заяви Цацаров. 

По-рано днес стана ясно, че  гражданинът Йордан Бонев ще внесе сигнал до прокуратурата, че Десислава Иванчева организира държавен преврат чрез протестите срещу Иван Гешев. Бонев разполага и със запис на разговор на Иванчева.

Ето какво се чува на записа:

- На протеста на 12-ти за Бойко Атанасов ли да викаме.

- Против Гешев. Трябва да свалим Гешев, пък кой ще сложим, където се казва - няма значение. Е, има значение естествено.

- Бойко Атанасов пое ли ангажимент да ви махне поне обвиненията?

- Нашите ли? Аз не съм се пазарила, аз не правя сделки. Аз съм малко тъпо парче, разбираш ли? Малко съм идеалист, малко съм ку-ку.

- Смисъл падане на Гешев, на кабинета?

- Да, да. Гешев най-вече, на прокуратурата и Гешев. И следователно, те хората, които ще са там, ще искат и правителството да си ходи. Да бутаме мафията и така нататък.

 

Бонев е син на Венцислав Ангеов - Чикагото, станал известен през 2014-а година, като съподвижник на Бисер Миланов-Петното.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...