Марешки се отказа да се кандидатира за кмет на София - 24novini.bg

Марешки се отказа да се кандидатира за кмет на София

Марешки подкрепя Слави Трифонов и Румен Радев, не става ясно за какви постове ги подкрепя обаче Марешки подкрепя Слави Трифонов и Румен Радев, не става ясно за какви постове ги подкрепя обаче
08.09.2019 | 11:20
(0 гласа)

"Регистриран съм във Варна, няма намерение да дезертирам. Обичам града си и няма да се кандидатирам за кмет на София", каза председателят на партия "Воля" Веселин Марешки, който през юни обяви, че ще се кандидатира за кмет на София.

 

На 27 юни пред bTV Марешки заяви, че ще се кандидатира за кмет на столицата със следните думи:

"Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно – Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите. Основното не е шоуто, а всеки ден е да се опитваш да помагаш на сънародниците си да живеят по-добре”, каза тогава Марешки, но днес заяви, че се отказва от идеята си.

По думите му Цветанов е бил "много важен за ГЕРБ, но те са голяма партия и ще се оправят и без него на изборите".

 

"На 17 септември ще имаме конференция и на 18-ти ще ви представим нашия кандидат за градоначалник на столицата", каза още той.

Според Марешки има две силни номинации и това са Слави Трифонов и Румен Радев.

"Трябва да се вслушаме в гласа на хората, а нашите симпатизанти номинират тях", обясни още той.

"Воля" е най-малката партия все още. Но като гледам ретроградните действия в някои политически формации - може и да не сме толкова малки", посочи още Марешки.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...