БСП издигна Весела Лечева за кандидат-кмет на Велико Търново - 24novini.bg

БСП издигна Весела Лечева за кандидат-кмет на Велико Търново

Весела Лечева е кандидатът на БСП за кмет на Велико Търново/ Архив Весела Лечева е кандидатът на БСП за кмет на Велико Търново/ Архив Кадър: bTV
07.09.2019 | 16:03
(0 гласа)

Почетният гражданин и петкратен световен шампион по спортна стрелба Весела Лечева е кандидатът за кмет на БСП в община Велико Търново, стана ясно на конференция в старата столица.

 

 

На заседанието се излъчиха и кандидатите за кметове на населените места, както и листата с общински съветници.

Социалистите взеха решение да се явят на изборите в коалиция с АБВ и „Движение 21“, като Весела Лечева на практика ще обедини лявото в региона.

“Винаги съм разчитала на честната игра, към такава призовавам и опонентите си. Нека проведем една толерантна кампания. Защото в последните години се нагледахме на много тежки, порочни практики, които отвратиха българските граждани и доведоха до голямата апатия. Опитите за фалшификация и да откраднеш гласа на българските граждани са грозен факт, който отклонява от демократичните ценности, за които се борим всички. Затова трябва да дадем пример на младите с една толерантна борба на идеи", каза тя.

Според Лечева "инерцията, по която се движи градът, трябва да бъде спряна

и да се зададе ясна посока за развитие. Минаха 2 програмни периода, това са много пропуснати ползи заради невъзможността да се защитят добри проекти и заради опорочените осъществени проекти“, каза Весела Лечева.

Пет места в листата ще бъдат заети от представители на гражданската квота, които не са членове на БСП, решиха още социалистите.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...