Сидеров сравни във Фейсбук задните си части с тези на Каракачанов - 24novini.bg

Сидеров сравни във Фейсбук задните си части с тези на Каракачанов

06.09.2019 | 21:26
(0 гласа)

Скандалите между лидерите на партиите в коалицията "Обединени патриоти" продължават. Днес в публикацият във Фейсбук лидерът на "Атака" Волен Сидеров сравни задните си части с тези на вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. 

 

 

"Каракачанов казал, че нямам дупе да скоча на Бойко, прочетох някъде. Вярно е, че в сравнение с неговото дупе, моето е незабележимо",

пише Сидеров във публикацията си и допълва, че

"въпреки това, с това невидимо в сравнение с Каракачановото, дупе, аз съм скачал на Бойко неведнъж, даже ме арестуваха по този повод".

Сидеров дори подканва лидерът на ВМРО да скача на Борисов и го пита за какво ще скача.

 "Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, смята, че трябва да се скача на Бойко, да посочи за какво и да скача. От метър разстояние това е лесно. Скачай, Краси!",

завършва публикацията си Сидеров. 

Припомняме, че преди лятната ваканция лидерът на "Атака" и депутатите Десислав Чуколов и Павел Шопов бяха отстранени от парламентарната група заради нередовно ходене на работа. В първия работен ден на парламента след това и останалите четирима депутати от "Атака" заявиха, че няма да бъдат в парламентарната група. 

Тогава зам.-председателят на парламента Явор Нотев се оплака, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов е следил стриктно за присъствие в залата. 

Вчера пък Сидеров заяви, че Каракачанов трябва да подаде оставката си, защото "при неговото управление военното разузнаване тъне в разруха".

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...