Слави Трифонов си пожела успех - 24novini.bg

Слави Трифонов си пожела успех

Слави Трифонов написа в пост, че пожелава успех на себе си и опонентите, които пишат за него всякакви неща Слави Трифонов написа в пост, че пожелава успех на себе си и опонентите, които пишат за него всякакви неща
20.08.2019 | 16:10
(0 гласа)

"В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя."

 

 

Това пише най-новият политик у нас Слави Трифонов, във фейсбук страницата си,

очевидно по повод прогнозите на анализаторите и социолозите за по-ниската от очакваното тежест на партията му "Няма такава държава".

"Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място", посочва още Трифонов.

"Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът.

Пожелавам успех и на вас, и на себе си",

завършва поста си в социалната мрежа той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...