Сидеров: Цветанов ще изнудва Борисов чрез Каракачанов и Симеонов - 24novini.bg

Сидеров: Цветанов ще изнудва Борисов чрез Каракачанов и Симеонов

Вален Сидеров съобщи, че Цветанов заедно с Каракачанов и Симеонов ще изнудва Борисов на тези избори Вален Сидеров съобщи, че Цветанов заедно с Каракачанов и Симеонов ще изнудва Борисов на тези избори 24новини.бг/ Мария Йорданова
20.08.2019 | 10:20
(0 гласа)

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов постъпиха по подъл начин. Те ще бъдат подпомогнати от Цветан Цветанов и с него ще изнудват Борисов. Аз съм против сътрудничество с ВМРО и НФСБ на тези местни избори.

Това заяви пред NOVA лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

"Имам данни, че тези две партии ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов.

Има скърцане в структури на ГЕРБ - в Русе, в Добрич. Това ще се използва от Цветанов и той неофициално ще ги насочва към гласуване в полза на НФСБ и ВМРО. Те не смятат, че трябва се крият. Всяка година ходят на събора да се снимат...", каза още Сидеров.

По думите му "Симеонов и Цветанов са много близки.

Симеонов не веднъж е посочвал, че Цветанов трябва да е премиер.

Той твърдеше, че трябва да има коалиция между ГЕРБ и патриотите, но Борисов да не е премиер".

Според Сидеров "Каракачанов си мълчи, значи се съгласява със Симеонов.

Те ще извиват ръцете на Борисов, да искат някакви неща, да търгуват и да търсят някакъв друг вариант с ГЕРБ."

Според лидера на Атака "Симеонов се е изказал революционно за разграничаване от ГЕРБ. Това е станало след среща между Симеонов и Цветанов на Жеравна. След тази среща Симеонов излезе с информация, че тази есен ще преразгледа сътрудничеството си с ГЕРБ. Значи тези две партии - ВМРО и НФСБ - извиват ръцете", каза Сидеров.

"Не е изключен вариант да се кандидатирам за кмет на София", каза Волен Сидеров също.

"Няма да играя подли и коварни игри, както го замислят Симеонов, Каракачанов и Цветанов", посочи още той.

"Не съм чул Мая Манолова да е заявила своята кандидатура. Скокове в различни посоки да подкрепяме опоненти на ГЕРБ не е невъзможно", каза той, с което потвърди, че Атака не би подкрепила Манолова, ако се обяви за кмет.

"Аз нямам свръхпретенции. Не променям и условията на договорката ни. Трябва да си довършим мандата и да направим пенсиите 300 лв. В периода на ОП, коалиция създадена от мен, изместихме ДПС от третата позиция в парламента. Сега това не е така. ДПС са дали банкет, когато мен ме изключиха", каза още Волен Сидеров.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...