Сидеров ще се кандидатира за кмет на София, не иска НФСБ и ВМРО - 24novini.bg

Сидеров ще се кандидатира за кмет на София, не иска НФСБ и ВМРО

20.08.2019 | 15:20
(0 гласа)

Волен Сидеров ще се кандидатира за кмет на София и изключва сътрудничество с досегашните си партньори то НФСБ и ВМРО.Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров пред NOVA по повод на изказването на депутата от ВМРО Искрен Веселинов, че ВМРО нямат против да имат общи кандидатури по места.

„Атака” е против сътрудничество с НФСБ и ВМРО на тези местни избори, а вероятно и на всички други оттук нататък,

каза Сидеров днес по-рано.

„Симеонов и Каракачанов, които постъпиха по този подъл начин, няма как да се надяват на сътрудничество в местните избори.

Те ще бъдат подпомогнати от Цветан Цветанов”, посочи Сидеров.

По думите на лидера на „Атака” Валери Симеонов се е сближил с Цветан Цветанов по време на срещата им в Жеравна.

Вероятно лидерът на НФСБ ще атакува ГЕРБ, каза Сидеров още.

„Така изглежда, защото веднага след тази среща Симеонов излезе с революционно изказване как на есен ще разгледат подкрепата си и то заедно с ВМРО. Това означава, че и двете партии обмислят извиване на ръце, или притискане, или някаква своя играя, в която участва и Цветанов. Имам данни за места в страната, където ВМРО и НФСБ ще бъдат подкрепени от структури на Цветанов. Знаете, че в структурите на ГЕРБ някъде има разпукване. Това ще бъде използвано и Цветанов ще търси реванш.

На тези места Цветанов, неофициално, ще ги насочва към гласуване към НФСБ и ВМРО,

които в комбинация ще играят срещу ГЕРБ на много места ”, заяви Волен Сидеров.

Според лидера на „Атака”, изключването на депутатите им от ПГ на „Обедините патриоти” е причина за засилване на влиянието на ДПС в парламента.

„В периода, в който ние като „Обединени патриоти”, коалиция създадена от мен, изместихме ДПС като трета сила в парламента. Това вече не е така, особено след като Каракачанов и Симеонов застанаха гордо пред медиите и обявиха, че изключват Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов от парламентарната група. ДПС са дали банкет в същия ден”, каза Сидеров.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...