Архитект ще бъде обявен утре за кандидат за кмет на София - 24novini.bg

Архитект ще бъде обявен утре за кандидат за кмет на София

Борислав Игнатов ще бъде обявен за кандидат за кмет на София от "Демократична България" Борислав Игнатов ще бъде обявен за кандидат за кмет на София от "Демократична България"
14.08.2019 | 21:00
(0 гласа)

Архитект Борислав Игнатов е най-вероятният кандидат за кмет на София на обединението "Демократична България" (ДСБ, "Да, България" и "Зелено движение"), потвърдиха за "Дневник" източници от формациите. Така гласът на десните избиратели ще се раздели на поне три, тъй като до момента с подобен профил е и Борис Бонев от организацията "Спаси София", а две трети от партиите от бившия Реформаторски блок не са в "Демократична България" и ще подкрепят или издигнат други кандидати.

Игнатов ще бъде обявен утре на Езерото с лилиите в Борисовата градина.

 

Имената на кандидатите за общински съветници в столицата ще бъдат съобщени по-късно. Срокът за регистрация на кандидатите е до 24 септември.

Борислав Игнатов стана известен с това, че иска да постави националния герб върху паметника на Съветската армия в центъра на София или да го покрие със зеленина.

Той е роден през 1972 г. във Варна. Председател е на Камарата на архитектите в България от 3 г. Работил като архитект в Ню Йорк, Сиатъл и Хонконг.

Обмисля се също съдията, който напусна съдебната система, Методи Лалов, да оглави общинската листа.

Лалов е бивш председател на Софийския районен съд. Той заяви миналата седмица, че не изключва възможността да се кандидатира за кмет на София. Лалов уточни тогава, че за да се случи това, някой трябва да му се довери и да го подкрепи.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...