Ремонти по софийски – слагат колчета, махат колчета - 24novini.bg

Ремонти по софийски – слагат колчета, махат колчета

Новите плочки в контейнера Новите плочки в контейнера снимка: "Видяно в София"
10.08.2019 | 14:03
(0 гласа)

„Една китна уличка в София. В продължение на няколко месеца... Решиха да сменят колчетата, смениха ги. След това изкъртиха и изхвърлиха новите колчета, за да сложат тротоарни плочки преди месец. Днес къртят тротоарите за да слагат колчета, а здравите плочки изхвърлят в контейнерите за смет“.

 

Така Асен Алексиев описва ремонтите на улица „Черномен“ в София в последните месеци в групата „Видяно в София“.

 

Не е ясно на какво се дължи промяната в мнението на местната власт и защо първо сменят колчетата, след това ги махат и накрая изхвърлят здрави плочки.

„Симулиране на дейност и усвояване на средства“ – с този коментар на потребители може да се обединят мненията на повечето потребители.

Вадят се нови плочки, за да се сложат колчета

Снимка: Вадят се нови плочки, за да се сложат колчета

Друг потребител призовава да се видят ремонтите на бул. „Владимир Вазов“, където според него „чисто новите асфалтови тротоари ги къртят, за да монтират тръби“.

 

Иронично друг потребител описва честите ремонти в столицата и други градове.

„Чакай септември да разкопят за кабели ,после случайно ще са спукали водопровод или тръба на талоплофикация...щом оправят- закърпят тротоара...може преди зимата да разкопават за канализация,чиито траби са най- отдолу..ето и дойде първият сняг...и ще чакаш на пролет да оправят тротоара ,а то нямат пари...чак през юли евентуално...в това време съвестни граждани са откраднали плочките ,че им харесало да си ги сложат на вилата....и така ,все така до края на света....Това го наблюдавам от ремонта на Витошка през 1985 година...тия в общината не се ли пенсионираха вече? О те одължиха пенсионната възраст. Смея се, за да не заплача!“

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...