ГЕРБ обвиниха БСП в саботаж на държавата  - 24novini.bg

ГЕРБ обвиниха БСП в саботаж на държавата 

Александър Ненков обвини БСП, че организират протести срещу убиването на прасета Александър Ненков обвини БСП, че организират протести срещу убиването на прасета
09.08.2019 | 08:01
(0 гласа)

Заместник-председателя на Парламентарната група на ГЕРБ Александър Ненков обвини БСП за протестите в страната, свързани с африканската чума по свинете.

В много области колеги от БСП се включват в създаването и организирането на протести на малки стопани на прасета.

По места, представители на местната власт дори не се крият, съветват хората по селата да не колят животните си, коментира ненков пред радио „Фокус“.

Ненков коментира, че според закона всички длъжностни лица, каквито са и кметовете, са длъжни да съдействат на БАБХ, а не да казват на хората как да крият животните си.

 

Длъжностни лица по смисъла на закона са длъжни да подпомагат именно спазването на тези мерки, а не търсейки политически дивидент да си допринесат за повече гласове преди предстоящите местни избори.

Съветвам да спазват закона такъв, какъвто е, обърна се депутатът от ГЕРБ към кметовете и благодари на стопаните, които не се поддавали на опитите на БСП за саботаж на държавата.

Ненков коментира, че в този момент държавата трябва да бъде обединена и втората по големина политическа сила трябва да помага, а не да саботира действията.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...