Създателят на "Спаси София" се кандидатира за столичен кмет (видео) - 24novini.bg

Създателят на "Спаси София" се кандидатира за столичен кмет (видео)

Създателят на "Спаси София" Борис Бонев ще се кандидатира за независим кмет на София. Фейсбук на "Спаси София".
24.07.2019 | 21:30
(0 гласа)

Еедин от създателите на неправителствената организация "Спаси София" Борис Бонев се кандидатира за кмет на София. Това става ясно от официалната Фейсбук страница на организацията. Той е на 30 години и е завършил мениджмънт в Софийския университет и технологии в Сорбоната. 

 

 

"Представяме ви Борис Бонев - нашият независим кандидат за кмет на София.

Предприемаме тази стъпка след години неуморна работа и много инвестирано лично време за каузите ни за София", пишат от "Спаси София" в социалната мрежа. 

"Роден съм и съм израснал в София и искам тя да бъде град, с които да се гордея",

заявява Бонев в своето видео, с което обявява, че се кандидатира за столичен кмет и ще участва в местните избори на 27 октомври тази година. 

"Не очаквайте от мен популистки обещания. Няма да съм усмихнатото лице на корупция и няма да бъда кукла на конци", допълва изказването си. 

В "План за София" независимият кандидат е представил своята предизборна кампания. Тя съдържа 15 теми, които съдържат над 500 конкретни мерки за решаване на проблемите в София. 

"Моите приоритети са София да е чиста и подредена, проходима и свързана, оживена и автентична", пише Бонев в своята предизборна кампания.

"Спаси София" стана известна с критиката си към столичния кмет Йорданка Фандъкова и ремонтите в столицата. От днес представители на организацията ще са по столичните улици и ще събират мнения за "План за София". 

До момента за това, че ще се кандидатират за кмет на София, са обявили бившият кмет на столичния район "Младост" Десислава Иванчева и лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...