Хакерът Крис и Владислав Горанов - на един и същ адрес? - 24novini.bg

Хакерът Крис и Владислав Горанов - на един и същ адрес?

Комплексът Есте стана известне с това, че там в подарен имот живее финансовият министър, а сега се оказа и офис на хакера от НАП Комплексът Есте стана известне с това, че там в подарен имот живее финансовият министър, а сега се оказа и офис на хакера от НАП
19.07.2019 | 13:00
(0 гласа)

Оказва се, че младият ИТ специалист, разпространил данните на 5 милиона български граждани, работи под прозорците на финансовия министър Владисалв Горанов, чиято подопечна агенция - НАП - удари.

20-годишният Кристиян работи в луксозния комплекс “Есте” – там е офисът на компанията за киберсигурност, чийто служител е той.

В него е и апартаментът, който обитава финансовият министър Владислав Горанов и официално се води собственост на съпругата на кръстника на министъра Иван Сариев – Снежана.

Таво съобщава informiran.net, като се позовава на свои източници.

Сайтът припомня, че апартаментът е купен от 2011 г. за 195.6 хил. евро от “Есте пропъртис”, дъщерно дружество на “Адванс пропъртис”.

В последното съдружници са Кирил и Георги Домусчиеви.

Припомняме, че Кристиян Бойков беше задържан преди два дни, а вчера – освободен, след като Софийската градска прокуратура реши да му наложи мярка за неотклонение „Подписка". Адвокатите на фирмата настояваха на специален брифинг, че момчета е натопено от конкуренция на дружеството.

Самият Владислав Горанов пък, преди време, когато избухна скандалът с кръстника му и жилището, което обитава като подарък, сам съобщи, че живее в комплекса "Есте".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...