Пак няма електронни винетки, БСП мъмрят министъра - 24novini.bg

Пак няма електронни винетки, БСП мъмрят министъра

Депутатът Георги Свиленски от БСП поиска министърът на регионалното развитие Аврамова да обясни защо няма електронни винетки Депутатът Георги Свиленски от БСП поиска министърът на регионалното развитие Аврамова да обясни защо няма електронни винетки Архив
17.07.2019 | 14:58
(0 гласа)

"От сутринта е преустановена продажбата на електронни винетки. Господин председател, от ПГ на БСП призоваваме министъра на регионалното развитие да се яви в пленарна зала и да обясни какво се случва". Това заяви депутатът от левицата Георги Свиленски от парламентарната трибуна. 

 

 

"Продават се само дневни и седмични винетки. Превозвачи и граждани не знаят какво се случва", допълни изказването си социалистът. 

От БСП искат министърът на регионалното развитие Петя Аврамова да дойде в Народното събрание и да обясни защо е спряна продажбата на електронни месечни винетки за превозни средства над 3,5 тона.

"Този хаос, който МРРБ сътвориха с тол системата в последните дни, като се приеха промени в Закона за пътищата, да дойдат да го обяснят в парламента", заяви още Свиленски и допълни, че

"от БСП ви предупредихме многократно за тази суматоха".

По думите му българските граждани и превозвачи нямат винетки и не знаят какво да правят. 

"В момента всички български превозвачи седят по българските пътища и нямат информация",

категоричен е социалистът. 

"Хаосът, за който ви предупредихме, е факт",

допълни Свиленски.

Зам.-председателят  на парламента Нигяр Джафер първо заяви, че Аврамова не може да дойде, но в последствие заяви, че тя пътува към парламента.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...