Сидеров иска Борисов да каже дали му трябва - 24novini.bg

Сидеров иска Борисов да каже дали му трябва

10.07.2019 | 19:59
(0 гласа)

Вече бившият председател на Парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров обвини партньорите в малката коалиция, че са нарушили управленското споразумение с отстраняването му от председателския пост. 

Решението анулира управленската коалиция, заличава една част от нейното заглавие, коментира Сидеров пред Нова телевизия, визирайки че по този начин партията му се изключва.

Той заяви, че държи да бъде довършен мандатът на правителството.

Сидеров очаква премиерът Бойко Борисов да каже дали ще управлява само с НФСБ и ВМРО или му е нужен и неговия подпис.

Според Сидеров отстраняването му е подготвяно от месеци и е направено на задкулисно заседание, а той го определи като „комплекса към родителя, който е създал нещо“. Всички тийнейджъри минават тази фаза, бунтуват се към родителя, коментира лидерът на „Атака“.

Той препоръча на партньорите си „да пораснат“.

 

Все пак тоя заяви, че няма намерение да напуска коалицията на „Обединени патриоти“.

Припомняме, че на коалиционно заседание вчера, в отсъствието на представители от "Атака", депутатите от ВМРО и НФСБ отстраниха от поста председател на ПГ на Обединени патриоти лидера на "Атака" Волен Сидеров. На негово място ще бъдат Искрен Веселинов от ВМРО и Валентин Касабов от НФСБ.

Според Валери Симеонов отстраняването на Сидеров е много добро за групата. А  от "Атака" заявиха, че отстраняването на Волен Сидеров от председателския пост в Обединени патриоти, НФСБ и ВМРО застрашават управлението на страната.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...