Пропадна асфалтът на ремонтираната "Раковска" до операта (снимки) - 24novini.bg

Пропадна асфалтът на ремонтираната "Раковска" до операта (снимки)

След плочите на "Графа" вчера, дупка се отвори и на "Раковски" - ремонти на ремонтите в София След плочите на "Графа" вчера, дупка се отвори и на "Раковски" - ремонти на ремонтите в София Булфото
11.06.2019 | 11:06
(0 гласа)

Пропадна асфалтът на ремонтираната скоро ул. "Г.С.Раковски" в столицата близо до операта. Това съобщи Булфото и показа снимки то мястото.

Според живущи в района, инцидентът е станал вчера следобед, но една днес се започва ремонт.

 

Гумата на автомобил с жена и дете вътре е пропаднала в отворилата се дупка на ремонтираната улица.

Районът е бил обезопасен, а тази сутрин служители на "Софийска вода" са затворили за движение средната лента по Раковска и отстраняват пропадането.

 

Вчера стана ясно, че и друг участък от ремонтирана с месеци улици пропадна. Става дума за плочите на трамвайното трасе по "Граф Игнатиев", чиито ремонт струваше над 20 млн. лв., а скандалите с качеството на изпълнителя от "Джи Пи груп" продължиха цяла година.

Вчера кметът Фандъкова отново обеща глоби, но плащането на ремонта, въпреки ниското качество, е факт - Джи Пи груп, трябва да получи над 20 млн. лв.

По отношение пък на случая на ул. "Раковски", това съвсем не е първият път, в който трасето там дава дефекти. 24новини.бг показа миналата година подобни случаи, при които отново "Софийска вода" поправяше трасето, но екипите за ремонт заградиха мястото и си тръгнаха.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...