Кмет спря тока на негласували за ГЕРБ. И другите новини... - 24novini.bg

Кмет спря тока на негласували за ГЕРБ. И другите новини...

10.06.2019 | 18:00
(0 гласа)

Нов скандал в управляващата партия ГЕРБ. Кметът на село Медени поляни Абдула Абдулах е продавал незаконно ток на семейства, а след изборите им е спрял тока, защото са гласували неправилно, т.е не са гласували за неговата партия. Случаят ще бъде проверен от прокуратурата. 

 

Кметът на Стрелча Стойно Чачов обяви бедствено положение, което е в сила до 17 юни. Пороите разрушиха канализацията на града, компрометирана е и вододайната зона на общината и хората нямат достъп до чиста питейна вода. Местната власт взима спешни мерки, за да се ограничи преливането на реките. 

Мъж се самоуби като скочи от жилищна сграда в столичния квартал „Толстой“.

Според Томислав Дончев намаляването на партийните субсидии ще ограничи вътрешния живот на партиите и кампаниите ще станат по-семпли. 

Върховния административен съд остави без разглеждане жалбите на БОЕЦ и Десислава Иванчева срещу незаконното отказване на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ от място в Европейския парламент. Те са сезирали и Конституционния съд по казуса

Пореден проблем с ремонта на ул. "Граф Игнатиев" в София - надигнаха се плочи на трамвайното трасе. От Столична община обявиха,ч е ще наложат глоба от 280 хил. лева, а от фирмата изпълните "Джи Пи груп" са категорични, че конкретното трасе е прието без забележки и ще обжалват глобата. 

Омбудсманът Мая Манолова обяви, че е получила над 3 хил. жалби за некоректни практики от фирмите за бързи кредити. На специално събитие тя предложи конкретни мерки за защита на потребителит, по-строг контрол и премахване на неравноправните клаузи в договорите. 

 

Бившият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА) Янчо Янев е осъден за длъжностно престъпление на една година лишаване от свобода с три годишен изпитателен срок. 

Шофьорът на тир, който прегази бременна жена и приятеля, й беше осъден на 7 години затвор след като призна вината си. 

Днес президентът Румен Радев връчи на посланика на САЩ у нас Ерик Рубин държавното отличие орден "Стара планина" първа степен за заслугите му за развитието на българо-американските отношения.

Премиерът Бойко Борисов освободи от длъжност заместник-министъра на външните работи Юрий Щерк, който ще стане посланик на България в Мароко

Отново изключително жестоко отношение към животно. Мъж в Пазарджик завърза куче за колата си и го влачи през града. Той е задържан от полицията. 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...