Сидеров срещу Каракачанов: Колко струва охраната на гей-парада? - 24novini.bg

Сидеров срещу Каракачанов: Колко струва охраната на гей-парада?

Волен Сидеров попита партньора си в управляващата коалиция Каракачанов колко струва на дакъкоплатците охраната на гей-парада снощи Волен Сидеров попита партньора си в управляващата коалиция Каракачанов колко струва на дакъкоплатците охраната на гей-парада снощи
09.06.2019 | 21:30
(0 гласа)

„Г-н силов вицепремиер, защо пратихте хиляди полицаи да охраняват това сборище? Такова полицейско присъствие не съм виждал дори когато идва папата или президент. Колко струва на българския данъкоплатец да се пази едно извращение?"

 

 

Такива въпроси зададе официално през медиите лидерът на „Атака” Волен Сидеров на коалиционния си партньор Красимир Каракачанов по повод снощният гей-парад.

Спонтанен контра-протест в София късно снощи направи жива верига и не допусна гей парадът да премине край паметника на Васил Левски.

Сидеров пита и вътрешния министър Младен Маринов за масовото полицейско присъствие заради София Прайд, както и

столичния кмет Йорданка Фандъкова защо вече 12 години позволява "това шествие да се вихри в центъра на София, да развращава децата и да предизвиква възмущение?”

„Това е гавра с всякакви ценности – семейни, традиционни, християнски”, заяви Сидеров.

Той попита и къде са сега новоизбраните евродепутати, които заявяваха, че се борят срещу Истанбулски конвенции, джендър философията и т.н.

„Защо не дойдоха пред паметника на Левски да го бранят? Къде е Джамбазки? Къде са патриотичните партии?”, продължи с въпросите Волен Сидеров.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...