Валери Симеонов за Сидеров: Трудно се променя 63-годишен човек (видео) - 24novini.bg

Валери Симеонов за Сидеров: Трудно се променя 63-годишен човек (видео)

07.06.2019 | 10:37
(0 гласа)

Трудно се променят възгледите на 63-годишен човек, заяви лидерът на НФСБ и бивш вицепремиер Валери Симеонов пред журналисти в парламента днес по адрес на лидера на "Атака" Волен Сидеров.

 

 

Няма да коментирам партньорите, категоричен бе Симеонов. 

Според него "коалицията няма как да бъде коалиция без "Атака", защото "Обединени патриоти" се състои от три партии". 

Бившият вицепремиер заяви, също като Волен Сидеров, че "не сме се събрали да се обичаме, а да изпълняваме програмата, под която сме се подписали" и допълни, че скоро няма да има Коалиционен съвет предвид отношенията между партньорите. "Тогава аз трябва да нося синя каска", пошегува се той, правейки препратка към синята каска на Каракачанов при споровете между Сидеров и Симеонов. 

Няма никаква новина около отношенията в малката коалиция. Няма никаква промяна в отношенията. Говоря си с всички. Тази обстановка на обвинения, упреци, противпоставяне – не ми е приятна. Бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин да оправят своите отношенията, добави Симеонов.

 

Всеки представлява партия, освен партия – стотици хиляди избиратели, пред които е отговорен и в случая личните отношения трябва да останат на заден план,

а не както всички напоследък са се фокусирали върху отношенията между партньорите ми. Отношенията, които не са образец за подражание, подчерта той. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...