Цветанов товари сергия и кара търговеца да гласува за ГЕРБ (видео) - 24novini.bg

Цветанов товари сергия и кара търговеца да гласува за ГЕРБ (видео)

Цветан Цветанов първо помага на търговеца уж на добра воля, но после започва да го агитира за ГЕРБ Facebook/ Цветан Цветанов
13.05.2019 | 16:10
(0 гласа)

До евроизборите остават две седмици, прогнозите сочат ръст в доверието в БСП и изоставане на ГЕРБ с около 2 % зад левицата. Ситуацията е критична за управляващата партия и това личи от крайния популизъм, в който се спусна Цветан Цветанов по села и градове в страната.

 

На страницата на Цветанов са публикувани нови снимки, в които той се е хванал на хоро в с.Черниче:

Снимка: Цветан Цветанов играе хоро с народа в с. Черниче

Именно там екипът му намира търговец, на когото помагат да си прибере сергията

в колата. В пост Цветанов благодари на ГЕРБ-Крумовград и на един от членовете на листата, който заедно с него товари кашони и кутии от сергията в автомобила.

Чува се Цветанов да кара екипа да свършат работата и да помогнат на търговеца да прибере кашони, кутии, маси и стелажи, разпънати на улицата.

В края на записа се чува как Цветанов, който в началото твърди, че се организират просто за да помогнат на човека, накрая започва да го агитира на 26 май да гласува за ГЕРБ.

"Да, да, знам", казва търговецът в момента, в който записът спира.

Послединят пост на шефа на щаба на ГЕРБ е от с. Черниче как играе хоро на площада и заявява,

че според кмета на Симитли с.Черниче е реализирало най-много проекти с европейски средства.

Екипът на ГЕРБ преди това е добавил снимки на Цветанов с потури и калпак в избирателния район на Цвета Караянчева - Кърджалийско и Благоевградско, после как Цветанов носи чеверме, след това как позира с гражданки в Разлог и се снима с деца (забарнено по закон) в Перущица.

Има и недопустима по закон политическа агитация в училище с ученици - Цветан Цветанов в Професионалната гимназия по селскостопанска техника в Разлог, което би следвало да се санкционира от ЦИК и МОН.

Под видеото със сергията и кашоните коментарите пък са с упрек към търговеца /автора на видеото/, че вярва на популизма на политика.

Самият тъговец е написал: "Политик да бъде човек и да помогне на случайни хора в нужда? У “наше село” това е новина, щото повечето ни политици са позьори, кифли или обикновени популисти. А, има и пАтреоти-русофили и комунисти, ама тях не ги броя за хора..."

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...