Борисов носи агнета на работниците на магистралата (видео) - 24novini.bg

Борисов носи агнета на работниците на магистралата (видео)

06.05.2019 | 19:01
(0 гласа)

В началото на „голямото пътуване“ преди Великден огромни задръствания вбесиха шофьорите в цялата страна. Километрични опашки имаше и по магистрала „Тракия“ и по „Хемус“, както и по редица други основни пътища. 

 

Премиерът бързо усети, че народното недоволство се насочва срещу него, както за вечните ремонти, така и за скандалите със злоупотреби с европари и евтини апартаменти. За да спре част от недоволството премиерът направи първа копка на следващата част от магистрала „Хемус“. Борисов отиде и на „Тракия“ в неделя, за да покаже, че се работи и в почивните дни.

 

Днес премиерът на път за Пловдив, където успокояваше протесиращи граждани, е минал през Вакарел, за да спази свое обещание и да занесе агнета по повод празника на работниците.

"На път за Пловдив минах през Вакарел, за да оставя агнетата на работниците, както им бяхме обещали", написа премиерът в социалната мрежа.

 

Така Борисов хем показа, че мисли за хората, хем че работниците са там и в официални почивни дни.  

Хората в социалните мрежи, обаче, продължават да се чудят как така уж се работи всеки ден, дори и в почивните, а ремонтите все не са приключили, особено тези на магистрала „Хемус“.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...