Борисов обещава: Строим ударно. 2024г. "Хемус" е готова (видео) - 24novini.bg

Борисов обещава: Строим ударно. 2024г. "Хемус" е готова (видео)

Мария Йорданова 26.04.2019 | 12:30
(0 гласа)

До 2022 г. до Търговище ще ходите по магистрала. И между Плевен и Ловеч задължително по магистрала. Това заяви премиерът Бойко Борисов за магистрала "Хемус" пред журналисти във Варна вчера по време на откриването на новия път във Варна, който се оказа дефектен, но струва 80 млн. лв.

 

 

"Усилено проектираме във Велико Търново да се строи през тези две години", допълни Борисов и заяви, че "няма да е готова, но ще се строи".

"Ще се строи ударно и до 2024 година ще е готова",

обеща още той.

"2022г. като имаш 2/3 от магистралата ще видите колко различно ще пътуват хората от Добрич, Генерал Тошево, Силистра и всички", каза Борисов и заяви, че "от ГЕРБ мислим за всички".

Премиерът напомни, че с финансовият министър Владислав Горанов са се обзаложили, че брутният вътрешен продукт на страната ще бъде увеличен с 20% само от магистрала "Хемус".

"Това ми е 50-тият обект, на който от гола поляна или в някоя бара сме обявявали, че ще стане нещо и никой не ни вярва, а се случва. 

Варна изглежда по съвсем различен начин", коментира новия път в морската столица Борисов.

"Не ме интересува, да правят каквото искат", заяви Борисов в отговор на въпрос дали ще бъде смирена предизборната кампания предвид скандала "Апартаментгейт".

Премиерът заяви, че "повече няма да се занимава с това, защото виновните в ГЕРБ са си подали оставка и са отстранени от всички държавни постове."

"Божа работа е колко евродепутати ще имаме",

завърши изказването си министър-председателят.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...