Роми-прагматици в листата на Валери Симеонов - 24novini.bg

Роми-прагматици в листата на Валери Симеонов

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов Лидерът на НФСБ Валери Симеонов
23.04.2019 | 14:00
(0 гласа)

В листата си имаме представители на доста етноси, включително на ромски етноси, каза пред журналисти  Валери Смионов, водач на Коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" (НФСБ и Средноевропейска класа).

 

 

 

Днес той регистрира в ЦИК листата си за евродепутати за изборите на 26 май. Ето какво каза  и бивш вицепремиер Валери Симеонов след регистрацията:

"Нагласата е празнична, началото на кампанията, пълна мобилизация има НФСБ и "Средноевропейска класа", посочи лидерът на НФСБ.

"Борим се за присъствие в Европейския парламент. Ако народът каже двама или трима, ще бъдем благодарни",

добави той.  Попитан за разделянето на "Патриотите" за тези избори, той отговори: "Не е в нас вината. Питайте тези, заради които се явяваме отделно. Ние сме в тази коалиция, защото това беше единствената възможна работеща коалиция за 44-ото НС. Няма да се съревноваваме с другите партии от тази коалиция".

Ето какво още обясни лидерът на НФСБ за листата:

"Ние представяме интересна листа от патриоти прагматици. За разлика от останалите листи, които са на патриоти политици, ние представяме листа, която е много интересна, на хора, които са от дребния и среден бизнес и се занимават с политика успоредно с това. С такива хора трудно може да се похвали някой. Утре в 18,30 ще бъде представена листата и хората".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...