Борисов похвали Смолян, София и Троян за разкрити убийства - 24novini.bg

Борисов похвали Смолян, София и Троян за разкрити убийства

Борисов поздрави три дирекции на МВР за разкрити жестоки убийства - Смолян, Троян и София Борисов поздрави три дирекции на МВР за разкрити жестоки убийства - Смолян, Троян и София ПИК ТВ
19.04.2019 | 21:50
(0 гласа)

Днес премиерът Бойко Борисов присъства на съвещанието на МВР и похвали три областни дирекции на МВР за разкрити убийства - СДВР, управлението на МВР - Троян и областната дирекция на МВР в Смолян. Той коментира и акцията със заловените "ало"-измамници у нас и в Румъния от предходните два дни, както и заловените над 700 кг хероин от МВР, прокуратурата и митинците.

 

 

Премиерът Борисов поздрави директора на МВР-Смолян за открития извършител на убийство до Смолян.

Труп на мъж е бил намерен в гориста местност, след което се установява, че е на рецидивист, който преди 15 дни е бил пуснат от затвора. Убиецът, също рецидивист, посреща другия, с когото са лежали в една килия. Вторият съкилийник убива първия и МВР стига до самопризнания на убиеца и две други лица, които са съучастници - превозили трупа в гористата местност до Смолян, където го намират хора. Разчистване на сметки и стара вражда между затворници, както и наличието на пари от убития затворник, е мотивът за убийството, каза заместник-дирекорът на МВР - Смолян по-късно, като даде подробности за случая.

Борисов поздрави и директора на МВР - Троян за разкриването на стар случай от 2016 г.на жестоко убита и разчленена жена.

В гориста местност край града човек открива череп и се установява, че е на мъж при антропологичния анализ, но при ДНК анализ после, се вижда, че е череп на жена. Именно жена е била обявена за издирване от 2016 г. и не е намерена. След огледи, намерени дрехи и вещи край мястото и следи от физическо насилие по костите и черепа, полицаите откриват разчленен труп на брутално изнасилена и убита жена, от 2016 г. Заместник-директорът на МВР - Ловеч разказа, че извършителят е задържан на 17 април тази година, а МВР има пълните му самопризнания. Той е мъж на 38 години, който първо е видял жената да се разхожда в парка, употребила алкохол. После я напада, изнасилва и убива с особена жестокост.

"Позволявам ви да разкажете на медиите за този случай. Той съвпада по описания със случая в Русе, но е от 2016 г., каза премиерът, като анонсираше случая от Троян.

Премиерът поздрави и СДВР за бързото разкриване на убийството на майката от сина й наркоман, което стана в столицата преди 2 дни.

Днес директорът на СДВР уточни, че синът е взимал наркотици преди седмица със сигурност, като още се чакат другите експертизи. Явно е бил в шок, че е убил майка си, защото парите бяха намерени непокътнати на мястото на убийството, каза още той за случая.

"Продължаваме на пълни обороти, криминалната полиция свърши много добра работа",

каза още Борисов и тръгна от заседанието на МВР.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...