Валери Симеонов се кръсти до ДПС: "Мама миа!" (видео) - 24novini.bg

Валери Симеонов се кръсти до ДПС: "Мама миа!" (видео)

Мария Йорданова 01.03.2019 | 13:45
(1 глас)

Докато Джейхан Ибрямов от ДПС изразяваше своята позиция за коментара на Георги Марков от ГЕРБ, че страната е в "парламентарна агония", а Борисов да си ходя в Банкя, зад гърба му Валери Симеонов от НФСБ се кръстеше с коментара "Мама миа!". Това се случи в кулоарите на парламента пред журналистите по-рано днес.

 

Марков заяви, че премиерът Бойко Борисов трябва да си почине, понеже вече е на 60 години и да си отиде в Банкя, както и че парламентът е в агония.

По време на изказването на народния представител от опозицията, Симеонов с ехидна усмивка в негов стил слушаше колегата си. Когато журналисти поискаха коментар от Симеонов обаче, той не пожела да коментира и влезе в стаята на Обединени патриоти,

като само се прекръсти по православен обичай.

Позицията на Ибрямов по въпроса е, че парламентът и държавността са в криза и че мнението на Георги Марков от ГЕРБ е съвсем правилно: да се подава оставка, да се оттгели премиерът Борисов в Банкя и да се свикат предсрочни избори.

"Ние това го повтаряме от една година и слава богу, че Георги Марков го разбра това", заяви Ибрямов и подкрепи позицията на колегата си от ГЕРБ Георги Марков. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...