Без заплати за депутати. И другите новини... - 24novini.bg

Без заплати за депутати. И другите новини...

Неходещите депутати да останат без заплати, замислят останалите. Неходещите депутати да останат без заплати, замислят останалите.
21.02.2019 | 18:33
(0 гласа)

Цветан Цветанов заяви, че винаги информира Борисов за това какви сделки прави с останалите партии в парламента. Той обвини БСП, че с исканията си за смяна на членовете на ЦИК се решават вътрешни за партията въпроси. 

Все пак депутатите решиха, че нов състав на ЦИК ще има преди изборите за Европейски парламент

 Валери Симеонов се появи, още е сърдит на Борисов за изявлението за Изборния кодекс. А Коалицията „Обединени патриоти“ ще продължи да е във висящ развод, докато това не влезе в остър разрез с разбиранията и програмата на НФСБ.

Заради напусането на БСП Данаил Кирилов от ГЕРБ очаква извинителни бележки или отказ от заплата. А от "Атака" поискаха депутати, които не идват в парламента да не взимат никакви заплати

Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов обяви, че дневно се издават по 2 фалшиви ТЕЛК решения, а посредниците са толкова много, челекарите получават най-малко пари. Десни се опасяват, че има политически чадър над схемите за издаване на фалшиви ТЕЛК решения

 Народните представители приеха на второ четене Закон за преброяване на населението и жилищния фонд, предвиждат се 160 лева глоба за отказ от преброяване, а НСИ обявиха, че ще са нужни 38 млн. лева и 20 хил. преброители.  

 МОН ще иска от Европейската комисия да махне въпрос към учениците за техния пол

Шофьорите от градския транспорт в София поставиха условия пред кмета Йорданка Фандъкова. 

 

ГЕРБ отстъпиха назад пред протестите на адвокаите. 

ДПС се заканиха да не помагат на ГЕРБ за кворума. Ще се регистрират само за важни за държавността решения. 

Нинова не ходи на работа, а с Цветанов си говорят през медиите

Депутатите освободиха шефката на КФН Карина Караиванова предсрочно, за да отиде в Европейската банка за възстановане и развитие. 

В Шуменско арестуваха син на кмет за лихварство

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...