"Джи Пи груп" с договор за 200 млн. И другите новини... - 24novini.bg

"Джи Пи груп" с договор за 200 млн. И другите новини...

"Джи Пи груп" все пак подписаха договор за "Железница". "Джи Пи груп" все пак подписаха договор за "Железница".
12.02.2019 | 18:33
(0 гласа)

"Джи Пи груп" подписа договор за изграждането на тунел "Железница" на автомагистрала "Струма", въпреки заканите на премиера Борисов, че ще бъдат извадени от всички поръчки. 

От МРРБ заявиха, че няма проблем с договора, а "Джи Пи груп" заявиха, че ще построят тунела, за да се намалят катастрофите по пътя. 

Организация поиска биячите на медицински лица да полагат обществено-полезен труд, както и да се увеличат заплатите на медицинските сестри, фелдшерите и санитарите, тъй като в момента са прекалено ниски, а недостигът на сестри е 50% от необходимия брой. 

Скандалът с недостатъчното шофьори в градския транспорт в София се разраства. Шофьорите дори нямали къде да отидат до тоалетна и работели по 36 дни без почивка. От Столична община отговориха на въпросите ни, че не всичко написано в социалните мрежи е вярно

Оръжейният бос Емилиян Гебрев е бил отровен с химическо вещество, а вътрешният министър Младен Маринов заяви, че досъдебното производство отново е отворено и чужди служби също работят по разследването.

От ДБГ поискаха международно разследване на отравянето на бизнесмена Емилиян Гебрев. 

 

Цветанов призовава структурите да обясняват резултатите на ГЕРБ. 

Никой не знае какво се случва около тайния строеж напомощни пътища за магистрала "Струма"

Бъдещето на БДЖ е под въпрос, обяви транспортният министър Росен Желязков. Той коментира също, че не е бил в Брюксел, за да подкрепя протеста на превозвачите. 

Започна ремонтът на улица "Иван Шишман" в София. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...