Мъжът с 280 км/час отрича, майка му близка до ГЕРБ (снимки) - 24novini.bg

Мъжът с 280 км/час отрича, майка му близка до ГЕРБ (снимки)

Йорданка Фандъкова награждава Печеян за бизнес дама на 2016-та година Йорданка Фандъкова награждава Печеян за бизнес дама на 2016-та година Фейсбук
05.02.2019 | 19:30
(2 гласа)

Мариана Гарабед Печеян-Кръстева е наградена от Йорданка Фандъкова за постижения в бизнеса през 2016 година. Общински съветник в Дряново, бивш председател на ОбС в Дряново, предприемач, Печеян е майка на Николай Кръстев, който бе установен от органите на реда и извикан на разпит днес, след като клип показа шофиране с 280 км/ час по улиците на Търново със спортна кола от висок клас, каквато той притежава. Печеян е канена за модератор и гост на форуми на ГЕРБ в качеството си на бизнес-дама, но е и сърдечен приятел на партията, ако се съди по снимките с активисти и министри на ГЕРБ във фейсбук-профила й.

Тя е председател на Бизнес клуба на жените, снимана в компанията на ГЕРБ-Жени във Фейсбук, с депутати и министри на ГЕРБ, и редом до Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и депутатките Ирена Соколова и Милена Дамянова

Снимка: Бизнес-дамата с Йорданка Фандъкова и Милена Дамянова от ГЕРБ

на партийни форуми и други събития с участието на ГЕРБ.

Снимка: Мариана Печеян е в сърдечна дружба и с външния министър Екатерина Захариева от ГЕРБ

Известна бизнес дама и собственик на голяма фирма в Дряново за производство на инструменти с над 90 % износ, Печеян е и в списъка на най-богатите хора в страната.

Притежава бизнес сграда в София, хотел, заводи и други активи в Дряново, Велинград, Търново.

Печеян е била водач на листата на партия "Либерален алианс" в Дряново на местните избори през 2011 г. за общински съветник. Избрана е, а след това и гласувана и за председател на Общинския съвет в Дряново.

През 2015 г. е водач на листата на "Обединен блок на труда - Български лейбъристи" и избрана за следващ мандат общински съветник в Дряново, каквато е и в момента.

Снимка: Бизнес-дамата е водач на листата на местните избори два мандата подред

 

Днес Мариана Печеян стана много популярна покрай името на сина си и неговия спортен автомобил - същият като колата с 280 км/ час от клипа.

 

Днес Районната прокуратура във Велико Търново

образува досъдебно производство за хулиганство при шофиране на моторно превозно средство с особена дързост по повод скандалния клип.

Младият мъж, син на бизнес дамата, е карал с 280 километра в час по един от основните булеварди във Велико Търново, показа клип. Той обаче отрича да има връзка с клипа, въпреки че в областта няма много хора подобен скъп спортен автомобил, способен да развие тази скорост.

Законът предвижда за деянието лишаване от свобода до пет години.

Повече от час в полицията във Велико Търново продължи разпитът на 30-годишния Николай Кръстев във връзка със скандалният видеоклип.

"Моят автомобил не участва в клипа, нито аз участвам в него. Аз ходя на регламентирани състезания,

където е позволено тази скорост някъде да се развие“, каза Кръстев пред NOVA.

Снимка: NOVA показа сина на бизнес-дамата, но той отрича да е шофьорът от клипа

Софийският адвокат на Кръстев Любен Казанлиев каза на излизане от полицията, цитиран от БНР:

“Сега ще разпитат абсолютно всички собственици на такива автомобили, които могат или поне евентуално на теория да развият такава скорост, и ще се опитват да установят кой го е направил. Категорично не е този автомобил и не е моят клиент“.

Дали е досегаем за закона в България синът на бизнес-дамата, близка да управляващите или не той е карал спортния  автомобил

предстои да докаже прокуратурата, която днес го извика за обяснения.

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...