Маноил Манов, ГЕРБ: "БСП от партия стана фалшив сайт с главен редактор Елена Йончева" - 24novini.bg

Маноил Манов, ГЕРБ: "БСП от партия стана фалшив сайт с главен редактор Елена Йончева"

Маноил Манев Маноил Манев
30.01.2019 | 13:28
(0 гласа)

Маноил Манов, ГЕРБ: "БСП от партия се трансформира във фалшив сайт с главен редактор Елена Йончева, собственик на офшорна компания."

 

Така депутатът от ГЕРБ Маноил Манов коментира изявленията на Елена Йончева от Левицата, че министър Боил Банов, тогава като зам.-министър, спирайки актове за неустойка при ремонта на "Ларгото", е ощетил държавата със 700 хил. лв. По-късно от Левицата уточниха, че щетата всъщност е за 1 млн. лв., ако се смята и полагащата се гаранция за изпълнение.

 

Манев заяви, че "Елена Йончева е пощенска кутия, която си позволи да разхвърля едни "новини" в следствие на голямата жега, която тя трябва да гаси край себе си". Той допъли, че Министерството на културата е завело дело за парите още през 2017 г.

"Пътят, по който върви тази партия, изглежда сякаш ще се превърна самата тя в офшорна компания", завърши изказването си пък другият депутат от ГЕРБ - Тома Биков. 

По-рано днес бившият вицепремиер Валери Симеонов от Обединени патриоти заяви, че няма как да е сигурен дали казаното за Банов е вярно и сравни случаят с оградата на Турската граница. Според него и за оградата Йончева била излъгала, затова трябва да се проверят твърденията й и за Банов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...