Йончева: Абсурдно е. Няма да ни спрат (видео) - 24novini.bg

Йончева: Абсурдно е. Няма да ни спрат (видео)

Елена Йончева заяви, че ГЕРБ няма да я изплашат
24новини 23.01.2019 | 11:40
(1 глас)

Обвинението, че работейки в периода 2012-2014 г в Тв7 съм била финансирана по престъпен начин, е абсурдно, заяви пред журналисти в парламента Елена Йончева от БСП по повод повдигнатите вчера обвинения.

 

 

Това е периодът, в който заснех поредица от документални филми за войната в Сирия и действията на ислямистките организации в Алепо, за Турция и пълзящата ислямизация, за Украйна и началото на гражданската война. Филмите са излъчени, а техниката за тяхното заснемане и монтаж, както и за репортажите в пряк ефир, е налична, обясни тя. 


Според нея правителството и Бойко Борисов са започнали да използват създадената и контролирана от тях Специализирана прокуратура за сплашване, за заплаха, за публично унижение на своите противници. Опитват се да смажат тези, които показват как Шайката - тази организирана престъпна група, разграбва България.

"Средствата са преведени през КТБ в период, когато даже държавата с нейните контролни функции не е могла да предвиди нейния срив. Обвиненията, че съм знаела, че тези средства са с престъпен произход, е опит да бъда ангажирана с моята защита, а не с работата ми на депутат", продължи тя.

Това няма да ни спре, закани се Йончева. 

Депутати от групата на БСП застанаха в подкрепа на колежката си. БСП застава зад Елена Йончева в нейната обективна дейност като журналист и народен представител и ще я подкрепяме във всички й действия, заяви левият депутат Иван Иванов. Тези обвинения са нескопосан опит на ГЕРБ да спечели служебно европейските избори, допълни той. 0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...