Патриотите на нож за листата: Сидеров атакува Джамбазки - 24novini.bg

Патриотите на нож за листата: Сидеров атакува Джамбазки

22.01.2019 | 12:30
(1 глас)

Лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров видя организирана акция срещу себе си. Това става ясно от прессъобщение, което от партия "Атака" изпратиха до медиите.

 

Според Сидеров 

 

проправителствени медии съобщавали, че иска да е водач на листата, защото имало евродепутати, които се страхували за местата си.

 

"Разпространяваните откровени лъжи, че лидерът на АТАКА Волен Сидеров искал да води листата на Патриотите за евроизборите са поръчкови публикации. До момента разговори за предстоящите евроизбори не са водени в коалицията „Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" и съответно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян", пишат в официално съобщение от партията.

"Поръчковите публикации са предизвикани от истеричния страх на някои евродепутати, че може вече да не са такива

и да се лишат от стотици хиляди евро, събрани от заплати в банка, се казва още в съобщението", публикувано от самия Сидеров на фейсбук страницата му.

Така той потвръждава за конфликта си с Ангел Джамбазки от ВМРО, без да му споменава името, който е настоящ евродепутат.

Другият е Николай Бареков, но с него Волен Сидеров демонстрира топли отношения и заяви по-рано, че ще каже до седмици в какъв формат ще се яви на евровота - с него, който вече клони към консерваторите в ЕП, или с колегите си от парламента - "патриотите".

Става ясно още, че Сидеров ще настоява за по-строг контрол на богатствата на евродепутатите, както и "да им бъдат взети големите заплати и да се дадат за животоспасяващи цели".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...