Скандали в парламента. И другите новини от деня - 24novini.bg

Скандали в парламента. И другите новини от деня

17.01.2019 | 18:40
(0 гласа)

И днешният парламентарен ден, макар и само два часа, бе изпълнен със скандали и политически драми. От парламентарната трибуна Веселин Марешки обвини патриота Александър Сиди във взимане на подкуп, а Сиди се закани да го съди

 

БСП пък алармираха за склад с боеприпаси, който се охранява безобрано и без оръжие. Складът е до Смядово, прокуратурата е сезирана.

Валери Симеонов коментира, че е било шега изказването му, че "ще си сложи релса на врата и ще скочи при рибите и раците от Бургаския мост", ако забраната за строеж на втори лифт на Банско в Пирин се потвръди от съда. Тя се потвърди вчера. Днес, а и още вчера, журналистите го питаха за заканата му, направена на 9 август 2018 г. "Отивам да си търся релса", бе лаконичният му коментар.

През деня имаше и доста криминални новини.

Още в ранните часове стана ясно, че през нощта е имало гонка между престъпници и полицията, продължила над 300 км. Не стана много ясно защо пътя на бягащия бандит не е бил препречен от други полицаи по трасето (тя цяла България е 300 км), но така или иначе екшънът беше на ниво. 

В следобедните часове обраха собственик на чейнчбюро, като му взеха над 100 хил. лева, грижливо пренесени в торби. 

Разбра се също, че убийството в "Банишора" на младата жена е от ревност и конкретно заради получен СМС

Европейските страни започнаха да се готвят за Брекзит без сделка. България, разбира се, не започна нищо и още никой официален представител не казва какво ще случи, ако хаосът продължи. 

 

Добре поне, че все още продължават активностите със съседните държави. Вицепремиерът Томислав Дончев отиде на голям бизнес форум в Македония, а от Скопие обявиха, че имат интерес към строежа на АЕЦ Белене

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...