Каракачанов: От 1.5 година съм вицепремиер и не отговарям за ромите - 24novini.bg

Каракачанов: От 1.5 година съм вицепремиер и не отговарям за ромите

17.01.2019 | 19:00
(0 гласа)

Аз съм от година и половина вицепремиер и не отговарям за ромите и интеграцията. Наложи ми се случайно по стечение на обстоятелства сега да се заема с тази тема. Това заяви днес в предаването "Лице в лице" вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов на върпос на водещата кого обвинява за липсата на интеграция на ромския етнос, при условие, че е във властта. 

 

Той категорично отказа да се извини на ромите, почувствали се засегнати от изказването му "циганите станали много нагли", но призна, че сред тях все пка имало такива, които били добри граждани и обясни, че изказването му било плод на ефект. 

 

"Извинявайте, този човек не е тръгнал да убива на улицата. Убийства от ревност има навсякъде",

контрира Каракачанов върпоса на водещата защо слага под общ знаменател циганите, когато днес бъкгарин уби приятелката си българка. 

Сърбия се превъоръжава, на Балканите трябва да има баланс, посочи военният министър Красимир Каракачанов по отношение на гласуването вчера за изтребителите. 

Каракачанов посочи, че още през 2004г. е взето решение да се купят самолети от държава от НАТО. Швеция не е член на НАТО, но явно военният министър не е запознат с това. 

От Италия получихме оферта за самолети втора ръка. Новите са от Швеция и САЩ. От Грипен са посочили, че цената е за платформата на самолета, но оборудването трябва да бъде закупена от трета страна. 

Армията не е за паради. Думата война плаши хората, но в крайна сметка именно при война армията трябва да може да ни защити, коментира Каракачанов. 

Той уточни, че предложението за изтребителите е внесено от него и министъра на икономиката Емил Караниколов, който е от квотата на "Атака". Имало е и коалиционен съвет на патриотите преди внасянето на предложенеито, подари което е учудването му защо вчера гласуваха против. 

 

Няма коалиция F-16,  има гласуване за F-16, заяви той на въпрос има ли коалиция с ДПС. Благодаря им, взели са правилно решение за българската армия. Проблемът е защо моите колеги не ме подкрепиха, коментира още той. 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...