Радева: Ако знаех какво е, никога нямаше да се съглася - 24novini.bg

Радева: Ако знаех какво е, никога нямаше да се съглася

15.12.2018 | 20:00
(0 гласа)

Ако знаех какво е, никога нямаше да се съглася и за първи мандат. 

Така съпругата на президента Румен Радев отговори на въпрос на Мартин Карбовски дали подкрепя съпруга си за втори мандат.

Важното е какво иска той и дали обществото ще има нужда от негов втори мандат, добави тя.

Не гледам на Румен като политик, а като държавник. Политиците имат цвят, а държавниците работят за просперитета на страната си, каза още президентшата.

Освен че разказа за миналото си, Радева разкри пред водещия на бТВ как се чувства като президентша и какви са дейностите й.

Истината е, че хората отвикнаха от женско присъствие до президента, тъй като в последните години нямаше. На Зорка Първанова и Антония Стоянова им беше лесно, позицията беше утвърдена, а и нямаше социални мрежи. Чувствам се все едно проправям пътека, която никога не е съществувала, коментира Радева.

За всички ми дрехи, прически и гримове плащаме от семейния бюджет, който се формира само от заплатата на Румен, заяви президентшата по повод обвиненията, че се харчат държавни средства за визията й.

 

Смешно ми е, когато ме сравняват с Мелания. Първо не искат данъкоплатците да плащат за тоалетите ми, а после защо не съм облечена добре, добави тя и подчерта, че повечето скъпи дрехи, които облича за официални визити след това ги връща.

На въпрос какви са предимставата от това да е съприга на президента, тя посочи срещите с интересни хора, възможността да бъде във Виенската филхармония на Нова година и да посети Балшой театър.

По повод скандала, при който колата й е спряна от жандармеристи, тя заяви, че те са опитали да издърпарт шофьора й от колата, а самата тя е била силно уплашена. 

Недостатъчците са повече – губиш си свободата, добави Радева.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...