СДС: Всички искат коалиция с нас. От до. - 24novini.bg

СДС: Всички искат коалиция с нас. От до.

В СДС имат високо мнение за себе си, въпреки, че вече нямат централа В СДС имат високо мнение за себе си, въпреки, че вече нямат централа
04.12.2018 | 18:40
(0 гласа)

СДС е много търсена партия през последните два месеца, защото явно се осъзнава от всички политически субекти при нас в България, че имаме своя потенциал, той не е малък. Това ззяви главният секретар на СДС Илия Лазаров на пресонференция, на която от синята партия обявиха коалиционна готовност.

"Търсят ни най- различни формирования като се почне от ВМРО и се свърши с който се сетите. Ми, вижте кои са в парламента, парламентарно представените, мисля, че няма нито една с изключение на БСП и ДПС, не говорим за тях, всички други ни търсят. От до.", обобщи той. 

ГЕРБ също не ги търсели, защото се явявали винаги сами. 

Според лидера на сините Румен Христов партията щяла да постигне добри резултати и сама, и на каквито и избори да предстоят.  

cbrelatedarticle count="2" /} 

"Смея да твърдя, че Съюзът на демократичните сили е горд от последните социологически проучвания, в които се отчита 10% доверие, което нарежда партията ни на 4-о място след ГЕРБ, БСП, ВМРО", каза Христов. "Това е задължение на новото ръководство и ще направим всичко възможно да трансформираме това във вот на предстоящите избори. Мисля, че нещата в СДС започват да се случват, да, партията е преживявала тежки моменти през годините, но ние сме сериозна формация с традиции, с много структури и подготвени хора", добави Христов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...