Фандъкова прие оставката на заместника си Крусев - 24novini.bg

Фандъкова прие оставката на заместника си Крусев

04.12.2018 | 16:40
(0 гласа)

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще приеме подадената оставка на зам.-кмета по транспорт Евгени Крусев, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Столична община ще продължи да съдейства на проверката на прокуратурата. Като част от това преди месец до прокуратурата бяха изпратени резултатите от проверката на дирекция „Вътрешен одит“. По заповед на кмета бяха проверени всички обстоятелства, довели до изменението на проекта за релсовия път по ул. „Граф Игнатиев“, пишат оше от "Московска"33.

От общината посочват, че като възложител на проекта г-н Крусев носи своята отговорност.

"Реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев“ е голям проект, при реализацията на който се изисква експертизата и компетентните решения на широк кръг експерти, в това число и проектантите. В този процес всеки един носи своята лична и професионална отговорност“, заяви Йорданка Фандъкова, цитирана от пресцентъра си.

 

Ремонтът на "Графа" се превърна в най-голямото предизвикателство за Фнадъкова по време на управлението ѝ, което според социлози отнема непрекъснато от рейтинга ѝ. Той продължи много повече от очакваното и стана обект на остри критики от гражданите за естетическите му качества. Търговци фалираха и протестираха, а прокуратурата започна проверка заради информациите, че са ползавани по-евтини материали. .

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...