Радев: Няма да обсъждам програмата на кабинета - 24novini.bg

Радев: Няма да обсъждам програмата на кабинета

20.11.2018 | 19:50
(0 гласа)

Среща с Борисов ще има, когато водената от него коалиция разработи визия за справянето с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на катастрофалния срив на инвестциите и за постигане на икономически ръст, който да направи така, че да догоним държавите от Централна и Източна Европа, заяви президентът Румен Радев.

 

Той коментира, че няма смисъл от среща, на която да се обсъжда четиригодишната програма на кабинета "Борисов" 3, тъй като именно тя е изкарала хората на улицата.

 

Припомняме, че миналата седмица президентът Радев отговори на критиките на Борисов, че се среща с Корнелия Нинова, но не приел Менда Стоянова, с покана за среща.

Тогава Борисов заяви, че ще се види с Радев, за да обсъдят програмата на кабинета, която представя визията им за развитие на България.

Една от причините българските граждани да бъдат по улиците е, че не вярват, че българските политици разчитат само на заплатата си. Българите ще имат достоен живот тогава, когато възпитат своите политици да живеят само от заплатата, каза още Румен Радев.

 

Не аз определям заплатата на президента, а Народното събрание, така че депутатите са в пълното право да я намалят, както намерят за добре, заяви Радев по повод на коментара ан Борисов, че премиерската заплата е по-ниска от президентската.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...