Волен Сидеров се оплаква, че партньорите не го слушат - 24novini.bg

Волен Сидеров се оплаква, че партньорите не го слушат

17.11.2018 | 15:01
(0 гласа)

Очаквам от членовете на коалиционния съвет да ми кажат „Абе Волене беше прав“, защото аз още преди месец ги посъветвах да има оставка. Казах им още миналата зима, че трябва да работим за по-високи доходи и по-добър живот, не да се занимаваме с лифтове и сергии, но не ме чуха, а сега хората са на улицата. 

Това коментира на извънреден брифинг председателят на Парламентарната група на Обединени патриоти и лидер на „Атака“ Волен Сидеров.

Каракачанов не ме подкрепи, а Бисов каза, че трябва всички патриоти да са съгласни. Защо трябваше да мине един месец протести, че да се стигне до тази оставка, коментира Сидеров по повод подадената вчера оставка от вицепремиера Волен Сидеров.

Това беше стоене на инат. Не знам дали сега вече щетите са лесно поправими, добави той.

Сидеров отправи критики и към ГЕРБ, които преди два дни казвали, че коалицията ще се счупи без Симеонов, а бързо приели оставката.

 

Според него не е задължително патриотите да предлагат нов човек за поста вицепремиер.

Относно стабилността на коалицията Сидеров коментира, че тя зависи от целите на управлението. Аз искам промени важни за хората, не някакви дреболии, с които се занимаваме. Нека разгледаме концесиите, да видим как може да забогатее българската нация, добави той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...