Шоуто на Слави замести КСНС при президента - 24novini.bg

Шоуто на Слави замести КСНС при президента

Слави Трифонов покани политици, омбудсман и главен прокурор да гостуват в Шоуто Слави Трифонов покани политици, омбудсман и главен прокурор да гостуват в Шоуто
13.11.2018 | 23:11
(1 глас)

Шоуто на Слави пое функциите на Консултативния съвет за национална сигурност - КСНС - при президента, стана ясно от думитe на Слави Трифонов. В предаването си тази вечер той покани държавни мъже и жени да гостуват при него, за да отговорят на въпросите на хората.

 

Той обяви, че е

притеснен от ситуацията в страната и ескалацията на напрежението.

По тази причина Трифонов кани президента, премиера, председателя на парламента, омбудсмана и главния прокурор един след друг в продължение на пет вечери в шоуто си.

 

За понеделник той покани Цвета Караянчева, във вторник - Румен Радев, в сряда - Бойко Борисов, в четвъртък - Сотир Цацаров, в петък - Мая Манолова. Не аз ще ги питам, а хората, обясни Трифонов.

Той обяви, че ще прати поканите утре до институциите, а на разкритите имейли

гражданите могат да изпращат въпросите си.

Трифонов припомни за референдума с въпросите на Шоуто и каза, че още тогава хората са поискали промяна, но тя е била отказана от политиците.

Тогава протестирахме аз, колегите и 100 души. Сега хиляди са на площадите навън. Затова каня политиците - да отговорят на въпросите на хората, обясни още Трифонов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...