Оставките в БДЖ били заради лоша комуникация - 24novini.bg

Оставките в БДЖ били заради лоша комуникация

08.11.2018 | 18:50
(0 гласа)

Министърът на транспорта Росен Желязков е поискал оставките в БДЖ заради лоша комуникация в борда на директорите на "Холдинг БДЖ". Той каза това на пресконференция за оставките на тримата членове на Съвета на директорите- зам.-министър Велик Занчев, който е председател, Владимир Владимиров - изпълнителният директор, и финасовият шеф Филип Алексиев.

 

 

Желязов установил това в момента, в който ръководството на БДЖ е започнало да си говори с министъра през медиите. Става дума за доклад, който някои медии пишеха, че е на бюрото на министъра, а Желязков не го е виждал и не го е получавал. В някои медии бе лансирано още, че въпросният документ е изготвен от изпълнителния директор Владимир Владимир и е срещу Велик Занчев.

Желязков заяви пред журналисти, че Владимиров е отрекъл да е изпращал въпросния документ до ДАНС, както бе лансирано в медиите.

Министърът заяви, че след встъпването си в длъжност е провел срещи с ръководството на холдинга и с директорите на БДЖ Пътнически превози и БДЖ Товарни превози=

Уверили го, че няма напрежение и проблеми в железницата с изключения на обжалванията пред КЗК за поръчките за нови влакове. На 24 октомври той назначил вътрешен одит на министерството в БДЖ, за да се установи дали се спазва графикът на влаковете, дали е направена подготовка за зимата, поискал е анализ на подвижния състав.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...