Майката на кмет на ГЕРБ спечели търг на парламента - 24novini.bg

Майката на кмет на ГЕРБ спечели търг на парламента

Фирмата на майката на Иван Тотев - кмет от ГЕРБ на Пловдив, спечели търг на Народното събрание Фирмата на майката на Иван Тотев - кмет от ГЕРБ на Пловдив, спечели търг на Народното събрание
25.10.2018 | 18:42
(0 гласа)

Майката на кмета на Пловдив Иван Тотев – Роза, получава 87 541 лв. без ДДС от Народното събрание за спечелена обществена поръчка на институцията, която вече е изпълнена. Бойко Борисов и председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов не са отрекли до момента информацията, нито са заявили дали одобряват поредният спечелен по роднинска линия търг от бизнес, свързан с ГЕРБ.

 

За организацията и провеждането на 51-ото заседание на Комитета по културни, образователни и социални въпроси към Парламентарната асамблея за Черноморско икономическо сътрудничество фирмата на майката на Тотев - „Плутон 1“ ЕООД, получава близо 88 хиляди лева.

 

Тя е спечелила конкурса да организира 4-дневен форум между 1 и 4 октомври, а договорът между Народното събрание и компанията на майката на пловдивския кмет е сключен на 28 септември тази година, сочи проверка на Епицентър.бг. Изданието не уточнява дали плащането е вече направено.

За тази сума фирма „Плутон 1“ ЕООД е трябвало да осигури хотела и изхранването на участниците, кафе-паузите и минералната вода, оборудването на помещенията за провеждане на заседанието и офис на Международния секретариат, транспортни и екскурзоводски услуги.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...