Алгафари: Не Борисов трябва да иска оставка, прекрачен е морален праг - 24novini.bg

Алгафари: Не Борисов трябва да иска оставка, прекрачен е морален праг

23.10.2018 | 08:00
(0 гласа)

Не Бойко Борисов е този, който трябва да иска или да подава оставка - има един морален праг, който  Валери Симеонов прекрачи, коментира пред Би Ти Ви пиар експертът Нидал Алгафари. Това, което Симеонов демонстрира като заинатяване, трябва да покаже, че просто има неща, които политиците трябва да казват, отбеляза той.

 Алгафари смята, че дори работодателите трябва да излязат да се извинят, защото ако тези деца не са болни, значи освен майките, трябва и лекарите да бъдат обвинени, че лъжат. Значи ние сме общество, което лъже, посочи той. Този човек просто се докопа до властта, иначе никога нямаше да бъде там, отбеляза експертът по адрес на вицепремиера Симеонов.

Нищо няма да се промени, защото този невъзпитан човек няма да подаде оставка, а Красимир Каракачанов толкова време искаше властта, че няма да я остави, посочи Алгафари. Според него нещо може да се промени само ако продължат протестите срещу Валери Симеонов.

Този конфликт няма да спрe - конфликтът с майките с деца с увреждания няма как да не се отрази на рейтинга на правителството, коментитра социолог.Евелина Славкова от Изследователския център "Тренд". Борисов вероятно ще намери начин да отговори на зараждащото се напрежение, защото то расте като търкаляща се снежна топка, добави тя.

Очаква се протестът на майките на деца с увреждания да продължи и днес.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...