Бившият вътрешен министър: Северин няма съучастник - 24novini.bg

Бившият вътрешен министър: Северин няма съучастник

Бившият вътрешен министър Валентин Радев заяви, че Северин Надеждов не е имал съучастници Бившият вътрешен министър Валентин Радев заяви, че Северин Надеждов не е имал съучастници
14.10.2018 | 10:30
(0 гласа)

"Северин Надеждов няма съучастник в деянието. Има наистина сериозни доказателства срещу Северин. Веществата, които са оставени, не само ДНК, са сред най-точните доказателства. Сега вече нещата са в ръцете на прокуратурата".

Това заяви в ефира на "Събуди се" по Нова телевизия бившият вътрешен министър Валентин Радев, който подаде оставка след искане на премиера по повод трагедията край Своге, отнела живота на 20 души.

Радев каза, че следващата седмица ще бъде върнат в България Северин Надеждов и предаден на българските власти, като най-вероятно ще дойде с граждански полет, по думите му.

"Най-добре е да изчакаме следствието до края. Нещата в този случай са ясни. Освен ДНК материал има и други вещи, които са открити. Над 80% всичко е ясно. Имаме и други информации, които прокуратурата, ако и като намери за уместно, ще съобщи. Не мога да влизам в много детайли, а и не знам всички такива. Младен Маринов може да ви даде много повече информация, но и той ще се въздържи от много неща", каза Радев.

"Искам да поздравя МВР за добрата работа. Това мога да кажа. Аз съм удовлетворен от това, което свърши и министърът на вътрешните работи Младен Маринова", посочи Радев за наследилия го на поста.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...