Фандъкова заплаши строителите на "Графа" с глоба от 1 млн. лева - 24novini.bg

Фандъкова заплаши строителите на "Графа" с глоба от 1 млн. лева

04.10.2018 | 07:40
(0 гласа)

Фирмата, която ремонтира улица "Граф Игнатиев" в София може да бъде санкционирана с глоба от 1 млн. лева. Това посочи кметът Йорданка Фандъкова и обяви, че ремонта не е приключил.

Вчера граждани и общински съветници поискаха оставката на заметсника на Фандъкова Евгени крусев след като в мрежата изтекоха снимки на изключително лошо изпълнения ремонт на една от главните софийски улици.

По договор обекта трябва да е готов до месец март, въпреки поетия ангажимент, че ремонта ще приключи предсрочно и ще бъде възстановено движението на трамвая до края на месец октомври:

 

“Няма да допуснем да бъде приет обект, който е в недобро качество. За лошо качество на фирмата ще бъдат наложени санкции, ако това се окаже така, над един милион лева. Ще връщаме изпълнителите дотогава докато не направят нещата, както трябва, а за забавянето също се дължат допълнителни санкции. Към момента аз искам от господин Крусев да прави това, което прави - да бъде на обекта, да следи и да не допуска някой да не си върши добре работата“, коментира още Фандъкова.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Още информация
Нагоре...