Борисов за Радев: Ще му козирувам, ако иска единение - 24novini.bg

Борисов за Радев: Ще му козирувам, ако иска единение

29.09.2018 | 09:05
(0 гласа)

Не може президентът да ползва всеки ден фразите "ще ометем ГЕРБ" и в един момент да излезе да каже, че иска единение. Дайте ни едно негово изказване, в което не ни атакува. Този, който каза, че ще изчистят ГЕРБ, иска единение. Дайте пример вие за единение, господин Радев.

 

Така министър-председателят Бойко Борисов коментира днешното изявление на президента Румен Радев.

 

Следващата година е ред на президента Радев в ООН. Да не каже обаче, че сега го пращам някъде. Ако иска, следващата година да дойде. И с две ръце съм за единение, ако действително го иска, а съм готов за срещи и разговори. Ще му козирувам като трети във властта, ако иска единение, добави Борисов.

Така напрактика премиера заяви, че не вярва на президента Радев и по всичко изглежда, че томахавките между двамата трудно ще бъдат заровени.

След развитието на случая с бития журналист, Борисов не пропусна също да оттегли доверието си, както направиха от Нова телевизия и продуцентите на предаването.

 

Аз не съм реагирал спонтанно, защото разликата в 7 часа ми отне време, докато ми докладват за какво става въпрос. И казах тогава на вашия колега, че и принципът тук е абсолютно правилен – МВР е действало правилно, прокуратурата е действала правилно, повдигнати са обвинения. Това, че във всяко стадо си има и черна овца може да се случи и се е случило, не трябва да променя принципите. Ние трябва да сме непримирими към посегателство към журналист, който и да е той, където и да е той. Това ние сме направили, това аз съм изразил. Когато са станали ясни факти и обстоятелства, съдът се е произнесъл, заяви Борисов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Още информация
Нагоре...