Актуални новини от България - 24novini.bg
Актуални новини от България - 24novini.bg

24новини

За бум на хепатит А по морето, съобщи Нова ТВ, като допълва, че има рязък скок на случаите на заболяването по Южното Черноморие и най-вече в района на Бругаско.

 

През седмицата членовете на парламентарната Комисия по здравеопазването не приеха на първо гласуване предложението на БСП за намаляване на ДДС върху лекарствата от 20% на 9%.

Лекари от Каролински институт в Швеция установиха пациентите с коя кръвна група най-малко се разболяват от рак. Те проверили с нова апаратура проучвания, правени още преди 50 години в болници във Великобритания.

След катастрофа между кола и камион на магистрала „Марица“ движението беше силно затруднено, съобщава Нова телевизия.

 

Депутатът Александър Ненков от ГЕРБ, автор на поправката "Артекс" за изграждането на небостъргача "Златен век" без разрешително, и е една от причините за протестите в Горубляне, бе избран за заместник-председател на Парламентарната група на ГЕРБ. Срещу промените му в закона имаше поредица граждански протести, след което се стигна до спирането на строежа.

Оказва се, че младият ИТ специалист, разпространил данните на 5 милиона български граждани, работи под прозорците на финансовия министър Владисалв Горанов, чиято подопечна агенция - НАП - удари.

Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps, съобщиха от държавната железница. При задаването на конкретен маршрут на територията на България вече се получават и разписанията на влаковете.

 

БСП не трябва да издига Мая Манолова за кмет на столицата, за да не отблъсне другите й фенове - центристи, десни, либерали, зелени. Това сочат 48 % от участниците в анкетата на 24новини.бг, която провеждаме от 3 седмици.

Членовете на парламентарната Комисия по здравеопазването не приеха на първо гласуване предложението на БСП за намаляване на ДДС върху лекарствата от 20 на 9%.

Страница 1 от 52
Още информация
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...