Актуални новини от България - 24novini.bg
Актуални новини от България - 24novini.bg

24новини

Опустошена Венеция се готви в неделя за безпрецедентно трето голямо наводнение за по-малко от седмица, след като морската вода вече опустоши историческия град, където властите обявиха извънредно положение.

 

"Време е държавата да си поеме отговорностите и да заплаща всички дни на болничния на работниците и служителите, така че бизнесът да бъде разтоварен от това допълнително бреме".

 

Има възможност да се търси решение с намаляване на броя дни, за които личните лекари могат да издават болничен - от 14 на 7 дни. Това заяви социалнитя министър Бисер Петков, цитиран от БТА днес.

 

На 17 ноември е Световният ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортните произшествия. Отслужват литургия за жертвите от катастрофи в България. По пътищата на страната загиват годишно над 600 души, а хиляди остават с трайна неработоспособност.

 

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров става независим в новия Столичен общински съвет, след като другият общински съветник от партията - Борислав Иванов отиде при ВМРО и сформираха заедно група.

 

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис вярват в упорита работа и затова не смятат да оставят наследство на децата си. Към момента богатството, което Аштън и Мила са натрупали от снимки на различни филми и сериали, се изчислява на 265 млн. долара.

 

Истинска зима обхвана Югоизточна Франция - с обилни снеговалежи и поледици, предаде Нова телевизия.

 

От днес КАТ започва да проверява и да глобява шофьорите с недостатъчно дълбок грайфер на гумите. От Пътна полицията напомнят водачите да обърнат специално внимание на състоянието на гумите, както и на превозните средства. 

 

Днес народнит представители ще разгледат на първо четене промени в Закона за дейнистта на колективните инвестиционни схеми и на други предприятия за колективно инвестиране.

 

Над 61 % от гласувалите в анкетата на 24новини.бг са изразили мнението, че Мая Манолова е права да иска касиране на изборите за кмет в София.

На 14 ноември минималните температури ще са между 8 и 13 градуса, а максималните - между 15 и 20 градуса.

 

Изборите в София дават сериозни сигнали за увеличаване на опозиционния вот, но в същото време в момента няма политическа алтернатива на управляващата партия. Политическата система в България се стабилизира и се очертава пълен мандат на ГЕРБ.

 

Страница 1 от 68
Още информация
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...